perjantai 21. joulukuuta 2012

Emman kanssa Liettuassa 15.-16.12.2012

Viikko sitten oltiin Emman kanssa matkustettu jo pitkän matkaa, kun aamuyöllä noustiin Orivedeltä bussin kyytiin ja suuntana Vilna ja siellä lauantain "Christmas cup 2012" ja sunnuntain "Vilnius winter2012"näyttelyt.

Matkat sekä mennessä että tullessa meni yllättävän helposti, vaikka Tallinnasta olikin Vilnaan vielä noin 600 km:n matka, joten istua todellakin saatiin! Emma matkusti hienosti, vaikka ensin taisi bussimatkustus kokematonta hieman jännittääkin, ja hotellissahan Emma makoili kuin kotonaan. Lauantai aamuna kuuluikin Piian suusta ihmettelyä "jaksaakohan musta koira nousta ollenkaan", kun huonekaverit Yana ja Chilla oli jo hyvää vauhtia matkalla ulos ja Emma sen kun loikoili sängyllä kainalossa!

Näyttelyistä tuli Emmalle molempina päivinä ERI:t ja ihan hyvät arvostelut. Lauantaina Emma jäi kolmanneksi ja sunnuntaina parannusta sen verran, että sijoitus oli paras narttu 2 ja vara cacib! :)
Vara-cacibista sai mitalin ihan kuin hiihtokilpailuista konsanaan ;)

Sitten jäädäänkin näyttelyjen osalta odottelemaan kevättä/kesää, suunnitelmissa olisi ainakin Jämsän ja tietysti Oriveden näyttelyt touko-kesäkuussa :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti